GÜNDEM 24.06.2019 15:15:10 0

İmamoğlu Seçimin Ardından Neler Dedi?

31 Mart seçimlerinin iptalinin ardından yeniden yapılan İBB seçimini de kazanan Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü’nde balkon konuşması yaptı.

İmamoğlu Seçimin Ardından Neler Dedi?

31 Mart seçimlerinin iptalinin ardından yeniden yapılan İBB seçimini de kazanan Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü’nde balkon konuşması yaptı.

İmamoğlu, seçimi kazanmasının ardından Beylikdüzü’ne gelerek coşkulu kalabalığa balkon konuşması yaptı.

İmamoğlu balkon konuşmasında, “Barışmaya geldik, buluşmaya geldik, uzlaşmaya geldik. Tanışmaya ve sohbet etmeye geldik. Birbirimizi sevmeye geldik. Sevgi kazanacak demiştik ve sevgi kazandı. Benim insanımı çok seviyorum, yurdum insanını çok seviyorum. Kim olduğunun önemi yok, etnik kökeni yok, insan var. Biz insana saygıyla, inanca saygıyla, biz bu şehre o güzel çocukları için, biz bu şehrin vicdanı, kadınları için... Biz bu şehrin beyefendileri için, kısacası herkes için geldik.”

“Yıkın Bütün Önyargıları..!”

“Yıkın bütün önyargıları. Hiç kimsenin yaşamı, biçimi, giyimi, kuşamı bizi ilgilendirmiyor. Herkesi kucaklamaya geldik. Biz bu şehirde inançlara saygı için geldik. Biz bu şehirde insanlara sevgiyi, biz bu topraklarda derinliği hatırlatmaya geldik. Mevlana'yı, Yunus Emre'yi, Hacı Bektaş-ı Veli'yi hatırlatmaya geldik. Biz bu şehirde herkesin inancına saygı duyan, bu ülkenin, bu şehrin gelişmesi için aklı, bilimi tercih eden Alevisi, Sünnisi herkesi kucaklamaya geldik”

“Ben, Türkiye Cumhuriyetinin Projesiyim”

“Bu şehirde azınlık kavramı yok, biz bu şehirde Rum'u, Ermenisi, Suryanisi, Yahudisi herkesi kucaklayacağız. Biz bu şehirde demokrasiyi inşa edeceğiz. Biz bu şehirde adaleti inşa edeceğiz. Biz bu güzel şehirde size söz veriyorum, geleceği inşa edeceğiz. Biz aynı zamanda gelecek için fikri hür, vicdanı hür nesiller yetiştireceğiz. Biz size söz veriyoruz. Ne sizi aldatacağız ne de aldanacağız. Kıymetli hemşehrilerim, İstanbullular, hepinizin huzurunda İstanbullu hemşehrilerime şunu söyleyeceğim, ben bu şehrin insanlarına yurdumun güzel yurdumun insanlarına sesleniyorum. Ben bir projeyim. Ben Cumhuriyetin, Türkiye Cumhuriyeti'nin, Atatürk Cumhuriyetinin projesiyim” dedi.

Cumhurbaşkanı, İmamoğlu’nu Tebrik Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçimin ardından açıklama yapıp İmamoğlu’nu tebrik etti; “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yenileme seçimi sonuçlarının İstanbulumuz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Milli irade bugün bir kez daha tecelli etmiştir. Gayriresmi sonuçlara göre seçimi kazanan Ekrem İmamoğlu'nu tebrik ediyorum” dedi ve 2023 hedeflerine emin adımlarla yürüdüklerinin altını çizdi.


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.