EĞİTİM 13.05.2022 19:17:37 0

Konumuz Kadın Ve Kadın Temaları

Beylikdüzü MİGROS AWM’ de Anneler Günü etkinlikleri kapsamında “Konumuz Kadın” isimli resim sergisi gerçekleştirildi.

Konumuz Kadın Ve Kadın Temaları

 

Konumuz Kadın Ve Kadın Temaları

9-11 Mayıs tarihleri arasında Beylikdüzü MİGROS AWM’ de Anneler Günü etkinlikleri kapsamında “Konumuz Kadın” isimli resim sergisi gerçekleştirildi.

Beylikdüzü Şehit Şafak Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen 9-11 Mayıs tarihleri arasında Beylikdüzü MİGROS AWM’ de Anneler Günü etkinlikleri kapsamında  “Konumuz Kadın” konulu serginin açılışını Beylikdüzü ilçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı ve Şube Müdürü Harun Büker gerçekleştirdi.

“40 Yağlıboya Tablosu Sergilendi”

“Konumuz Kadın” temalı Resim sergisinde yer alan resimler okul Görsel Sanatlar Öğretmeni Özden Çetinkaya’nın yönlendirme ve desteği ile okul öğrencileri tarafından yapıldı. 40 yağlıboya tablonun yer aldığı sergide tablo sahibi tüm öğrencilerin de sergiye katılımı sağlanarak eserleri hakkında ilgilenenlere bilgi vermeleri sağlandı.

“Bakırcı; Bilgi Aldı”

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı, tablo sahibi bütün öğrenciler ile tek tek sohbet ederek, eserlerinde yer verdikleri Kadın temaları hakkında bilgi aldı. Anneler Günü etkinlikleri kapsamında gerçekleşen bu organizasyonun önemine değinen Bakırcı, gençlerin başarılarının devamını diledi.  

“İlgi Yoğun Oldu”

Okul Müdürü Gülbanu Güngör, üç gün süren sergide öğrencilerimizin tablolarına ilginin yoğun oldu. Bu durumun öğrencilerimizin kendilerine olan öz güvenin artmasına ve iletişim becerilerinin gelişmesine olumlu etkisi olduğunu gözlemledim. Öğrencilerimizi ön plana çıkartacak organizasyonları daha da arttırarak gerçekleştirmek konusunda bizi cesaretlendirmektedir. ‘ dedi.

Haber: Nezir Karayün

 

Beylikdüzü Şehit Şafak Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, gülbanu Güngör, Yafes bakırcı, konumuz kadın, harun büker, yağlı boya tabloları, Görsel Sanatlar, anneler günü, Özden Çetinkaya, kadın temaları,


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.