EĞİTİM 29.08.2019 09:40:33 0

Lisansüstü Öğrenci Adaylarını Bekliyor

Kadir Has Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü2019-2020 güz dönemi başvuruları 26 Ağustos – 6 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek.

Lisansüstü Öğrenci Adaylarını Bekliyor

KADİR HAS ÜNİVERSİTESİLİSANSÜSTÜ EĞİTİM BAŞVURULARI BAŞLADI

 

KADİR HAS ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ADAYLARINI BEKLİYOR

 

Kadir Has Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü2019-2020 güz dönemi başvuruları 26 Ağustos – 6 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek.

 

Kadir Has Üniversitesi, 2019-2020 eğitim öğretim yılında lisansüstü eğitim programları kapsamında, toplam 13 doktora programı, 27 akademik yüksek lisans programı ve 25 profesyonel yüksek lisans programı sunuyor.

 

Özellikle TÜBİTAK ve AB fonlarıyla desteklenen araştırma projeleri kapsamında görev alacak tam burslu doktora adayları bekleyen doktora programları ile yeni açılan doktora ve yüksek lisans programları dikkati çekiyor. İlk kez yeni eğitim öğretim yılında başlayacak lisansüstü programları arasında, Kültür Varlıklarını Koruma Doktora Programıİletişim Bilimleri Doktora Programı veKent ve Çocuk Çalışmaları Yüksek Lisans Programı yer alıyor.

 

Başvuru için:https://sgs.khas.edu.tr/


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.