EĞİTİM 1.08.2019 13:13:51 0

Mesleki Geliştirme Programı

Okul Yöneticilerine Mesleki Geliştirme Programı düzenlendi

 Mesleki Geliştirme Programı

Milli Eğitim Bakanlığı ve UNICEF'in ortaklaşa yapmakta olduğu kapsayıcı eğitim okul yöneticilerinin mesleki geliştirme programı kapsamında ilimizde 2 adet kurs yapıldı.

Söz konusu kurslara İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı ve Eğitim Yöneticisi M. Salih Haskanlı, Kurs Merkez Müdürü Mehmet Güven, Bakanlık tarafından görevlendirilen eğitim görevlileri ve 350'ye yakın okul müdür yardımcıları katıldı.

Kursların temel amacının Milli Eğitim Bakanlığı ve UNICEF işbirliğinde yürütülmekte olup okul yöneticilerinin ortak bir vizyon ve misyon oluşturmaları, sürekli kendilerini geliştirmeye ve öğrenmeye istekli olmaları, başarılı bir kapsayıcı okulda liderlik rolünü üstlenebilmeleri amaçlanmaktadır. 

 81 ilde görev yapan okul yöneticilerine yönelik yapılan eğitim programına Van ilinde de 350 okul müdür yardımcısı katıldı.

 İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayhan Aydın program katılım sağlayarak, mesleki gelişim eğitimlerinin önemine vurgu yaptılar. 


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.