SPOR 23.07.2019 13:42:54 0

'Milli Güreşçi Emine Çakmak'

Esenyurt Belediyesi’nin desteklediği milli güreşçi Emine Çakmak, 15.Avrupa Gençlik Olimpik Yaz Festivali’nde birinci olarak altın madalya kazandı.

                Esenyurt’un altın kızı Emine
 
Esenyurt Belediyesi’nin desteklediği milli güreşçi Emine Çakmak, 15.Avrupa Gençlik Olimpik Yaz Festivali’nde birinci olarak  altın madalya kazandı.
 
Esenyurt Belediyesi’nin desteklediği milli sporcular, çıktıkları uluslararası  organizasyonlarda madalyalar kazanmaya devam ediyor. Bu sporcuların sonuncusu ise milli güreşçi  Emine Çakmak oldu. Çakmak, Azerbaycan;ın ev sahipliğinde başkent Bakü’de düzenlenen 15. Avrupa Gençlik Olimpik Yaz Festivali’nin (EYOF 2019) ikinci gününde yapılan
güreş müsabakalarında rakibini yenerek ilk altın madalya aldı. Emine Çakmak, kadınlar 48 kilo müsabakalarında Rus ve Belaruslu rakiplerini yenerek finale yükseldi. Finalde 49 kilo ile Romanyalı rakibini Ana-Maria Pirvuyu da yenen Çakmak, altın madalya aldı. Elde ettiği şampiyonlukla Bakü’den tüm dünyaya İstiklal Marşını dinleten Çakmak
Esenyurt’a ve Türkiye’ye büyük gurur yaşattı. “Hedeflerime adım adım ilerliyorum”
Azerbaycana şampiyon olmak için geldiğini vurgulayan Emine Çakmak;49 kilogramda şampiyon oldum, bayrağımı taşıdım, çok güzel bir duygu. Gelecekteki hedeflerim Avrupa, Dünya, Olimpiyat şampiyonluğu ve hepsine adım adım ilerlemek istiyorum; dedi.


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.