KÜLTÜR 11.12.2018 17:24:25 0

Ödüllü ‘İnsan Hakları’ Çalışmaları

Beylikdüzü Kaymakamı Mehmet Okur, ‘İnsan Hakları’ günü münasebetiyle öğrencileri makamında ağırladı. Öğrencilerin hazırladığı İnsan hakları konulu ödüllü resim, kompozisyon ve şiirler büyük beğeni aldı.

Ödüllü ‘İnsan Hakları’ Çalışmaları

Ödüllü ‘İnsan Hakları’ Çalışmaları

Beylikdüzü Kaymakamı Mehmet Okur, ‘İnsan Hakları’  günü münasebetiyle öğrencileri makamında ağırladı. Öğrencilerin hazırladığı İnsan hakları konulu ödüllü resim, kompozisyon ve şiirler büyük beğeni aldı.

Toplumda Değeri Olmayan Hak

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde, Beylikdüzü Okullar arası resim, şiir ve kompozisyon alanında ilk 3’e giren öğrencilerin çalışmaları, Beylikdüzü Kaymakamlığında sergilendi.  Ayrıca şiir ve kompozisyon çalışmalarını okuyan öğrenciler, dinleyenlerin büyük beğenisini kazandı. Beylikdüzü Kaymakamı Mehmet Okur, “çocuklarımızın insan hakları konusuyla ilgili yaptığı resim, kompozisyon ve şiirleri çok beğendim. Resimler hem kalitesiyle hem de verdiği mesajla çok değerli ve anlamlıdır. Bunun için çocukları tebrik ediyorum. Maalesef toplumumuz da yeteri kadar gündeme getirilmeyen ancak bir sıkıntı olduğunda gündeme gelen bir hak var. İnsan hakları, insan olmanın vermiş olduğu bir haktır. Bunun en başında hepimizin bildiği gibi yaşama hakkıdır. Günümüz zaman diliminde maalesef bu yaşam hakkı, gerek bazı devletler tarafından gerekse terör örgütleri tarafından bu hak sekteye uğratılmaktadır. Dolayısıyla bu insanlığın yüz karası olan tutumun insana yaraşır şekilde son bulmasını diliyorum” dedi.

Gençlere Çok İş Düşüyor

Beylikdüzü İlçe Kaymakamı Mehmet Okur, Beylikdüzünde insan hakları kurulu olduğunu ve bunun bilinmesini istediğini belirten Okur, “ ilçemizde insan hakları ihlalini değerlendiren, bu ihlallerin önüne geçen, bu noktada sıkıntı olduğunda müdahale edebilecek bir kurumdur. Bazı insan hakları savunucuları  maalesef insan haklarına aykırı hareketler içerisinde bulunan gruplar tarafından dile getirildiğini de üzülerek görüyoruz. Küresel bir dünyada yaşıyoruz. Tüm dünyada ki bütün insanların, insan olmaktan kaynaklanan hakları gerekli dikkati ve özeni gösterilmesi en büyük arzumuz ve dileğimizdir. Bu noktada siz değerli gençlere büyük görev düşüyor. Yaptığınız çalışmalarınızla bu konuda ki hassasiyetinizi göstermiş oldunuz. Ben şahsım adına ve kurul adına hepinize tek tek teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum” dedi. Konuşma sonrasın Okur, Öğrencilere ödüllerini takdim etti.


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.