EĞİTİM 1.10.2021 19:03:26 0

Öğrencilerimizin Sağlığı Her Şeyden Önemli

Şehit Büyükelçi Galip Balkar Ortaokulu eğitimde rakip tanımıyor.

Öğrencilerimizin Sağlığı Her Şeyden Önemli

Öğrencilerimizin Sağlığı Her Şeyden Önemli

Şehit Büyükelçi Galip Balkar Ortaokulu eğitimde rakip tanımıyor.

Dağ, Öğrencilerimizin En İyi Liselere Yerleşmelerini Sağlıyoruz

Çok başarılı bir okul olduğunu ve rakip tanımadıklarını belirten Beylikdüzü Şehit Büyükelçi Galip Balkar Ortaokulu Müdürü Orhan Dağ; “Akademik olarak çok başarılı bir okuluz ve rakip tanımıyoruz. Öğrencilerimize verdiğimiz kaliteli eğitim ile geleceklerini güvene alarak en iyi liselere yerleşmelerini sağlıyoruz.

Beylikdüzü’ndeki En Başarılı Ortaokul Olmayı Hedefliyoruz

Yeni bir idari yapılanmaya gidildi ve idaremize yeni yüzler katıldı. Yeni, güçlü idari kadromuz ile kaliteli kadromuzun işbirliğiyle üst seviyede olan eğitim kalitemizi daha da arttırarak Beylikdüzü’ndeki en başarılı ortaokul olmayı hedefliyoruz. Bakanlığımızın birçok projesi okulumuzda yürütülmektedir. Çeşitli projelerle öğrencilerimizin eğitimlerine katkı sağlayarak, hem eğlenceli hem de öğretici eğitim politikamızla kalitemizden ödün vermiyoruz.

Öğrencilerimizin Sağlığı Her Şeyden Önemli

Pandemi döneminde bakanlığımızın tedbirlerini gereken şekilde yerine getirdik. Öğrencilerimizin eğitimden mahrum kalmamaları için tedbirleri büyük bir titizlikle uygulamaktayız. Öğrencilerimiz bizim geleceğimiz, bu yüzden onların sağlığı bizim için her şeyden önemli. Bu yıl LGS’de sınavla öğrenci alan okullara yüzde 23 öğrencimiz yerleştirilirken on bir öğrencimiz fen lisesine yerleşti. Tabi bunda pandemi koşullarının etkisi çok büyük. Önümüzdeki sene bu sayıyı iki katına çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.