EĞİTİM 29.08.2019 10:10:10 0

Okul Alışverişinin Vazgeçilmezi

Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasına az bir zaman kala okul alışverişi heyecanı çocukları sardı. Aile bütçesini düşünen Migros, en kaliteli ürünleri geniş seçeneklerle sunuyor.

Okul Alışverişinin Vazgeçilmezi

OKUL ALIŞVERİŞİNDE UYGUN FİYATA KALİTELİ ÜRÜNLER MİGROS’TA!

 

Yılın her günü evin tüm ihtiyaçlarına yönelik ürünleri müşterilerine sunan Migros, okul alışverişinin de güvenilir adresi. Anaokulundan üniversiteye kadar tüm öğrencilerin okulda ihtiyacı olabilecek malzemeleri kalite kontrollerinden geçtikten sonra raflarına taşıyan Migros, 700 çeşide varan geniş ürün seçeneklerini en uygun fiyatlarla sunuyor.

 

Migros’a özel ürünlerle okul çantasını 25 TL’ye doldurun

 

Kırtasiye grubunda “Sadece Migros”ta bulunan ürünlere geniş yer verilirken, markaların sadece Migros’a özel olarak hazırladığı lisanslı ve lisanssız set ürünleri de mağazalarda yerini aldı. Öğrenciler School Time ve KulinArt markalı ürünlerin yer aldığı yaklaşık yüzlerce ürüne sadece Migros mağazalarından ulaşabilecek.

Migros’ta, kurşun kalem, kırmızı kalem, silgi, kalemtıraş, kalem çantası, 60 ve 80 yapraklıdefterin yer aldığı sırt çantası ortalama 25 TL’ye hazırlanıyor. Her öğrencinin en önemli ihtiyaçlarından biri olan ve tarzını yansıtan sırt çantası ise 19,90 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Migros, defter grubunda 1,25 TL’den başlayan geniş bir portföye sahip.

 

Çocukların hayal dünyasına renkli dokunuşlar

 

5,90 TL’den farklı alternatiflerle raflardaki yerini alan kalem kutusunun başlıca malzemelerinden 10’lu kurşun kalem 3,70 TL, 4’lü kırmızı kalem 1,75 TL’ye, School Time hazneli kalemtraş 2,5 TL’ye, School Time 3’lü renkli silgi 2,5 TL’ye, Office Time 5’li tükenmez kalem 2,45 TL’ye Migros mağazalarında satışa sunuluyor. Çocukların hayal dünyalarını renklendiren çalışmalar için kullanacakları School Time 4 parça çizim seti 2,25 TL, öğrenci makası 1,5 TL, Fly kırılmayan cetvel 3,90 TL, Adel yapışkan bant 12 mm X 10 m 1,5 TL, Fly Color 10’lu el işi kâğıdı 1,95 TL’ye, School Time 12 renkli kuru boya 5,45 TL, pastel boya 2,95 TL, sulu boya ise 4,5 TL’ye raflardaki yerini aldı.

 

Migros’taki kırtasiye ürünlerine uluslararası standartlarda kalite

 

Müşterilerinin yaşam kalitesini artıracak çağdaş, kaliteli, güvenilir ve ekonomik ürünler sunan Migros, üretimden tüketime kadar uzanan Kalite ve Ürün Güvenliği Sistemi’nin tüm gereklerini çocukların yıl boyu kullanacakları kırtasiye ürünlerinde de titizlikle yerine getiriyor. Geleceğin teminatı çocukları okul sıralarında da düşünen Migros, satışa sunduğu tüm kırtasiye ürünlerini, “Migros Kırtasiye Ürünleri Kalite Standartları” çerçevesinde kalite ve ürün güvenliği kontrolünden geçiriyor. Migros’un satışa sunduğu kırtasiye ürünlerinin hepsi uluslararası standartlar çerçevesinde Fitalat, Kadmiyum, Nikel, Azo Boyar, Ağır Metal gibi pek çok test aşamasından geçiyor. Etiketlerin yasal gerekliliklere uygunluğu kontrol edilirken, tedarikçi firmalardan da ürünlere ait analiz raporları alınıyor. Tüm bu incelemelerin sonucunda Migros, sadece güvenilir ürünleri raflarına taşıyor.


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.