GÜNDEM 21.06.2019 18:13:26 0

Okuma Yılına Özel Etkinlikler...

Büyükçekmece Belediyesi tarafından Okuma Yılı kapsamında düzenlenen etkinlikler tüm hızıyla devam ediyor.

Okuma Yılına Özel Etkinlikler...

“Yarının Neslini Yetiştirmek İçin Oku / Müzik Dinletisi” Büyükçekmeceli kitapseverlerin katılımıyla Zülfü Livaneli Kültür, Sanat ve Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirildi.

 

Kültür merkezinde bir araya gelen kitapsever vatandaşlar, gönüllü vatandaşlar tarafından okunan hikayeleri canlı müzik eşliğinde dinleyerek günlük yaşamın yoğun temposundan uzaklaşma imkanı buldu.

 

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi Eğitmeni Udi Ensar Tunç tarafından verilen ud konseri de vatandaşları hayatın stresinden biraz da olsa uzaklaştırmaya yardımcı oldu.

 

“7’den 70’e Herkes Kitap Okuyor”

 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü temsilen etkinliğe katılan Belediye Başkan Yardımcısı Başak Sancar, “Belediye meclisimizin aldığı karar doğrultusunda 2019 yılını Okuma Yılı olarak belirledik. Daha bilgili bir nesil yetiştirmek ve çocuklarımıza kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için ilçede genelinde çeşitli etkinlik düzenliyoruz. Yetişkinlerimizin de zamanlarını daha iyi değerlendirebilmeleri, yoğun iş temposundan uzaklaşabilmeleri için tüm ilçede okuma seferberliği başlattık. Büyükçekmece’de 7’den 70’e herkes kitap okuyor” dedi.

 

 


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.