SPOR 28.05.2019 14:42:47 0

Şampiyonada Rekorlar Fırtınası..!

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Paletli Yüzme Bireysel Türkiye Şampiyonası, Beylikdüzü spor kompleksinde yapıldı. Şampiyonada düzinelerce rekor kırıldı.

Şampiyonada Rekorlar Fırtınası..!

Şampiyonada başarılı olanlar ödül töreninde gururlu anlar yaşarken, Türkiye Sualtı Sporları Federasyon Başkanı Doç. Dr. Şahin Özen sporculara plaket verdi.

İstanbul Beylikdüzü kapalı spor kompleksinde gerçekleştirilen, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Paletli Yüzme Bireysel Türkiye Şampiyonasında dereceye giren sporcuların madalyalarını Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu yönetim kurulu üyesi Hakan Aslan taktı.

Hasan Akgün’e Çağrı

Şampiyonaya Büyükçekmece Elit Spor Kulübü sporcuları damga vurdu. Birden çok şampiyonluk alan sporcular Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e seslendi. Sporcular, “Sayın başkanımız Dr. Hasan Akgün’ün spora olan tutkusunu biliyoruz. Büyükçekmece’mizde antrenman yapabileceğimiz bir havuzumuz yoktur. Bizlere destek verdiği takdirde Büyükçekmece ilçemizi en güzel bir şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. Büyükçekmece belediyemizden ve başkanımızdan destek bekliyoruz” dediler.


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.