EĞİTİM 7.06.2022 11:00:00 0

Şampiyonlar Ödüllerine Kavuştu

Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün “Hazırsan Yap Hamleni Zeka Oyunları Ligi” Ödül Töreni Şehit Münir Alkan Fen Lisesinde yapıldı.

Şampiyonlar Ödüllerine Kavuştu

 

 

Şampiyonlar Ödüllerine Kavuştu

Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün “Hazırsan Yap Hamleni Zeka Oyunları Ligi” Ödül Töreni Şehit Münir Alkan Fen Lisesinde yapıldı.

Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafında her yıl gerçekleştirilen “Hazırsan Yap Hamleni Zeka Oyunları Ligi” Ödül Töreni Büyükçekmece Şehit Münir Alkan Fen Lisesinde gerçekleşirken, Zeka Oyunları yarışmalarında dereceye giren okullar ve öğrenciler ödüllendirildi. Ödül törenine katılan öğretmen ve öğrencilerin coşkuları, velilerin heyecanlı halleri ile renkli görüntülere sahne oldu.

“Hazırsan Yap Hamleni”

Zeka oyunları Ligi Proje Sorumlusu Batıköy Memurdan Arman İlkokulu müdür yardımcısı Şeyda Okumuş, proje ile ilgili görüşlerini şöyle anlattı. “İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz “Hazırsan Yap Hamleni Zeka Oyunları Ligi” yarışmalarının bu yıl 5. sini yapıyoruz. 85 okulumuzdan bine yakın öğrencimiz yarışmalara katıldı. Kendi yaş grupları arasında yapılan müsabakalarda 8 farklı zeka oyunu oynattık. Ayrıca bu yıl ilk kez okul öncesi yaş grubunu da zeka oyunları ile tanıştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bununla birlikte erken öğrenme en kalıcı öğrenmedir fikrinden hareketle okul öncesi yaş gruplarımızda "Bu Oyunda Ben de Varım Geleceğin Şampiyonları Eğlenceli Atletizm" yarışmalarını da Türkiye'de bir ilk olarak bizim ilçemizde gerçekleştirdik. Bu yarışmalar sırasında çocuklarımızın mutluluğu heyecanı görülmeye değerdi.

“Okul Öncesi Çocuklarımızın Zeka Oyunları”

Okul öncesi yaş gurubu çocuklarımızın Zeka Oyunlarına ve Sportif faaliyetlere karşı farkındalık kazanmalarını hedefleyerek; yarışmalar sırasında hiçbir derecelendirme yapmaksızın  tüm öğrencilerimiz birincilik madalyası ile ödüllendirdik. Yıl boyunca süren çalışmalarımızın neticesinde bugün yaptığımız ödül törenimizde dereceye giren okullarımızı öğrencilerimizi öğretmenlerimizi ve velilerimizi ağırladık.

“Fark Edilip Emek Verilirse”

Çok keyifli, heyecanlı, coşkulu anları tanık olduklarını ifade eden Okumuş; Amacımız her çocuğun kıymetli ve özel olduğu, fark edilip emek verilirse başarılı olacakları fikrinden hareketle; çocuklarımızın potansiyellerini ortaya çıkarıp geliştirecekleri; eğlenirken öğrenecekleri nice faydalı projelerde görev almak olacaktır. Bu süreçte bizlere destek olan başta ilçe kaymakamımız Ali İkram Tuna olmak üzere ilçe Milli Eğitim müdürümüz Hasan Uygun ve tüm paydaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz." dedi.

Haber: Nezir Karayün

 

 

Zeka oyunları, Büyükçekmece milli eğitim müdürlüğü, okullar arası yarışmalar, kemal okumuş, Büyükçekmece okul haberleri, Büyükçekmece haberleri, zeka yarışmaları,

 


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.