EĞİTİM 7.08.2019 10:47:54 0

Şatafatlı Bina Değil, Eğitim Veriyoruz

Beylikdüzü Gazetesi ve İktidar Gazete Genel Yayın Yönetmeni, Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Gazeteci Nezir Karayün, Uzun yıllar Beylikdüzü ve Büyükçekmece bölgesinde şube müdürlüğü ve okullarda müdürlük görevini tama

Şatafatlı Bina Değil, Eğitim Veriyoruz

Deneyimli Eğitimciden Bina Değil Eğitim

Şatafatlı Bina Değil, Eğitim Veriyoruz

Beylikdüzü Gazetesi ve İktidar Gazete Genel Yayın Yönetmeni, Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Gazeteci Nezir Karayün, Uzun yıllar Beylikdüzü ve Büyükçekmece bölgesinde şube müdürlüğü ve okullarda müdürlük görevini tamamlayan Sağlık meslek lisesi kurucusu yüz12 eğitim kurumları kurucusu Fahri Günay’ı makamında ziyaret etti, karşılıklı olarak eğitimle ilgili konular konuşuldu.

Fahri Günay “ Biz okulumuzu 2013 Yılında YÜZ12 Sağlık Koleji olarak kurduk. Bu öğretim yılında YÜZ12 sağlık kolejini YÜZ12 okulları olarak Anadolu ve akşam lisesi olarak değiştirdik. 285 öğrencilik sağlık kontenjanı olması ile birlikte 148 Anadolu lisesi ve akşam lisesi takviyesinde bulunduk.  Ben eğitimci olduğum için ve milli eğitimden geldiğim için emekli olduktan sonra başka meslek yapamayız, bizim işimiz tekrar eğitime hizmet etmek olmalıydı.” Dedi.

Gençlerin doğru bir şekilde eğitilmesine dikkat çeken Günay; binaların yapısına değil içeriğine yani öğretmenlerin kalitesine önem verilmesini gerektiğini vurguladı.

Öğrencilerin Yeteneklerini Keşfediyoruz

Fahri Günay; Öğretmenlerimiz öğrencilerimizin hem arkadaşı hem öğretmeni olması için çaba sarf ediyorlar. Öğrencilerimizde hiçbir ayrım gözetmeksizin onları geleceğe hazırlıyoruz, öğrencilerimiz ve aileleriyle irtibat halinde kalıyoruz. Her şeyden önce iyi bir insan yetiştiriyoruz, öğrencilerimizi topluma kazandırıyoruz” Diye ekledi.

Okul Güvenliği

Velilerin okula gönderdikleri öğrencilerin takibine dikkat çeken Günay “ Öğrencilerimiz çocuklarımız gibi, YÜZ12 Sağlık Meslek Lisesinde öğrencilerimiz güven içinde bir ortamda bulunuyor. Okula gelmeyen çocuklar nerede olduğunu öğrenip ailelerine haber veriyoruz. Bu okuldan mezun olan öğrenciler sağlık alanında çalışırken bizim yanımıza gelip hayat kurtardığını söylediğinde bizden mutlusu olmuyor.”  Diyerek sözlerini tamamladı


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.