EĞİTİM 7.06.2022 10:38:00 0

Sporun Rengi Resmedildi...

Beylikdüzü Borsa İstanbul Ortaokulu Müdürü Mustafa Selçuk Dandır; Muhteşem Bir Organizasyona Daha İmza Attı.

Sporun Rengi Resmedildi...

Sporun Rengi Resmedildi...

Beylikdüzü Borsa İstanbul Ortaokulu Müdürü Mustafa Selçuk Dandır; Muhteşem Bir Organizasyona Daha İmza Attı.

Beylikdüzü okullar arası sporun rengi resim yarışmasına ev sahipliği yapan Beylikdüzü Borsa İstanbul Ortaokulu Müdürü Mustafa Selçuk Dandır; “Borsa İstanbul Ortaokulu olarak amacımız, çocuklarımızı sanata yönlendirerek kendilerine olan öz güvenlerini sağlamaktır. İstanbul genelinde ilçemiz gerek TÜBİTAK gerek diğer proje ve etkinlikler de her zaman başı çekmektedir.

“Dandır; Özveri İle Çalışıyoruz”

Bizler ise İlçe milli eğitim müdürümüz Yafes Bakırcı’nın liderliğinde ve desteği ile bu proje ve etkinlikleri başarı ile icra ettiklerini dile getiren Dandır; Geleceğin bilim insanı, sanatçı ve sporcularının yetişmesi değerli eğitimcilerimizin destek ve özverili çalışmaları neticesinde başarıya ulaşmaktadır. Bu programda bizlerden desteklerini esirgemeyen başta ilçe kaymakamımız Dr. Mustafa Altınpınar olmak üzere, Beylikdüzü ilçe Milli Eğitim Mürdümüz Yafes Bakırcı ve şube müdürlerimize, bu organizasyonda emeği geçen tüm öğretmen öğrenci ve idareci arkadaşlarıma teşekkür ediyorum dedi.

“Ödüller Sahiplerini Buldu”

Beylikdüzü Borsa İstanbul Ortaokulu, Beylikdüzü genelinde okullar arasında düzenlediği “Sporun Rengi” adlı yarışmada dereceye giren eserlerin sergisi ve ödül törenini gerçekleştirdi. Sergi açılışına Beylildüzü İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Murat Delen, Fethi Güngör, Beylikdüzü Belediyesi Meclis Üyeleri Mustafa Pinazoğlu, hasan Çerman, Belediye Spor Müdürü Fidan Gül, Öğretmen, Öğrenci, veli, okul müdürlerinin yanı sıra vatandaşlar yoğun ilgi ve katılım gösterdi.

Haber: Nezir Karayün

 

 

 

 

 

 

 

 

etiketler

Sporun rengi, 19 mayıs etkinlikleri, Selçuk dandır, Beylikdüzü Borsa İstanbul Ortaokulu, Yafes bakırcı, mustafa Selçuk dandır, okul haberleri, Beylikdüzü haberleri, mustafa pinazoğlu, Beylikdüzü milli eğitim müdürlüğü,


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.