GÜNDEM 7.05.2022 15:56:00 0

Start TV Hızla Büyümeye Devam Ediyor

Adom Medya bünyesinde Gazeteci Nezir Karayün tarafından kurulan Start Tv ve Start Türk Youtube kanalları hızla büyümeye devam ediyor.

Start TV Hızla Büyümeye Devam Ediyor

Start TV Hızla Büyümeye Devam Ediyor

Adom Medya bünyesinde Gazeteci Nezir Karayün tarafından kurulan Start Tv ve Start Türk Youtube kanalları hızla büyümeye devam ediyor.

Adom Medya bünyesinde Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Gazeteci Nezir Karayün’ün kurduğu youtube kanalları Start TV ve Start Türk yaptığı önemli programlarla dikkat çekerken, abone sayısı da hızla artmaya devam ediyor. Konuya ilişkin bir açıklama yapan Start TV ve Start Türk imtiyaz sahibi ve genel yayın yönetmeni Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Gazeteci Nezir Karayün; kanallarımızda izleyicilerimize ve kamuoyuna daha iyi hizmet verebilmek için, www.starttv.com.tr alan adını alarak internet sitemizi kurduk.

 

Tarafsız Habercilik Anlayışımızdan Ödün Vermeyeceğiz

Karayün; “Start TV ailesi olarak, izleyicilerimize ve kamuoyuna objektif ve tarafsız habercilik anlayışımızdan ödün vermeden habere dair her şeyi, siyasetten ekonomiye, gazete manşetlerinden, kültür ve sanata dair ne varsa bu kanalda. İzleyicilerimize ve kamuoyuna en doğru ve en gerçek bilgiyi sunmak için siyasi partilere eşit yaklaşarak, ayrım gözetmeksizin siyasetin ve gündemin nabzını tutuyoruz. Yazılı basının yanı sıra görsel habercilikte yaptığımız haberlerle fark yaratarak, siz değerli vatandaşların sesi, gözü ve sözü olduk.

 

Her Tür Haberi Ve Bilgiyi Bu Kanalda Bulabilirsiniz

Adom medya bünyesinde kurduğumuz Start TV kanalımızda yerel habercilik anlayışına yeni bir nefes getirdik. Start TV kanalımızda güncel haberler, siyasi haberler, belediye meclis haberleri, sokak röportajları, eğitim haberleri, spor haberleri, özel tanıtım haberleri, reklam haberleri, yaşama dair kesitler, dernek ve vakıf haberleri, kişisel gelişim programları, eleştirel programlar, sanatsal programlar, gençlik ve eğlence programları ve daha birçok konuda, amatör ruh ve profesyonel ekibimizle sizleri aydınlatmaya devam edeceğiz.

Aradığınız her tür haberi ve bilgiyi bu kanalda bulabilirsiniz. En doğru ve en güncel haberler için takipte kalın ve kanalımıza abone olmayı unutmayın dedi.

 

ETİKETLER…

en güncel haberler, en doğru haberler, start tv, adom medya, siyasi haberler, spor haberleri, sokak röportajları, sanat haberleri, belediye meclis haberleri, eğitim haberleri, reklam haberleri, yaşama dair kesitler, dernek ve vakıf haberleri, kişisel gelişim programları, eğlence programları, start türk, tanıtım videoları, son dakika haberleri, çarpıcı haberler, vurucu haberler, sokak haberleri, halk haberleri, röportajlar, açık haberler, net haberler, haber sunumları, haber sunucuları, sunum, sunucu, İstanbul haberleri, türkiye yerel basın birliği, yerel basın, halkın sesi,

HASHTAG’LER

#haberler #haber #samuhaber #naturliebhaber #hapahaber #haberdashery #transferhaberleri #magazinhaberleri #sondakikahaber #katzenliebhaber #sondakikahaberler #androhaber #hundeliebhaber #sporhaberleri #güncelhaberler #haymitchabernathy #ahaber #1903haber #habertürk #sondakikahaberleri #buchliebhaber #güncelhaber #habersiz #trthaber #bücherliebhaber #neolduhaber #atvhaber #haberaslan #weinliebhaber #sporhaber #tierliebhaber #haberim #herthaberlin #indirimhabercisi #lochaber #usahaberkah #foxhaber #kayserihaber #futbolhaberleri #habersizçekim #balıkçıkenan #starttv #adommedya #yerelhaberler #kamudanhaberler #eğitimhaberleri #polishaberleri #siyasihaberler


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.