SPOR 29.05.2019 11:36:46 0

Türkiye Şampiyonu Esenyurt’tan Çıktı

Esenyurt Belediyesi’nin desteklediği bayan güreşçiler, Türkiye Yıldız Bayanlar Güreş Şampiyonası’nda Türkiye şampiyonu oldu. Esenyurt’un yıldızları, ülkemizi Avrupa’da temsil edecek.

Türkiye Şampiyonu Esenyurt’tan Çıktı

Esenyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün desteklediği güreş takımının 13-15 yaş arası bayan güreşçileri Mudanya’da yapılan 13-14-15 Yaş Küçük Yıldız Bayanlar Güreş Türkiye Şampiyonası’nda birincilik elde ederek Avrupa Şampiyonasına gitmeye hak kazandı. Şampiyonaya Fahri İlker ve İbrahim Özaydın grubu olmak üzere iki ayrı takım halinde yarışan Esenyurtlu kızlar, rakiplerini yenerek galibiyet elde etti. 98 puan ile şampiyon olan İbrahim Özaydın takımında, 39 kiloda Şevval Çayır, 50 kiloda Tuğba Demir ve 54 kiloda yarışan Dilan Tan altın madalya aldı. Fahri İlker takımı adına 33 kiloda güreşen Senem Öğütcen ise Türkiye ikincisi oldu. Yarışmada 3 altın, 2 bronz ve 1 gümüş madalya alan sporcular, Haziran ayı sonunda yapılacak Avrupa Şampiyonası’na gitmeye hak kazandılar.


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.