SANAT 25.07.2019 11:45:32 0

Ücretsiz Keman Kursları

Ücretsiz keman kurslarına katılan gençler keman çalmanın inceliklerini öğrenirken kişisel gelişimlerine de katkı sağlıyorlar.

Ücretsiz Keman Kursları

                             Esenyurt’ta  geleceğin keman virtüözleri yetişiyor

Esenyurt Belediyesi açtığı ücretsiz keman kurslarına katılan gençler keman çalmanın inceliklerini öğrenirken kişisel gelişimlerine de katkı sağlıyorlar.

Esenyurt Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü, açtığı yaz okullarında müzik aletlerinin kullanımını yaygınlaştırmak ve bu yönde kabiliyetli kişilerin yetiştirilmesini sağlamak amacıyla ücretsiz keman dersleri veriyor. Esenyurt Belediyesi, bünyesinde bulunan kültür merkezlerinde verdiği eğitimlerle ile geleceğin sanatçılarını yetiştirme adına önemli bir rol oynuyor. Öğrencilerin yaz tatilini verimli kullanarak, kişisel gelişimlerine katkı sağlamak ve müzik kültürü oluşturmak amacıyla düzenlenen keman dersleri yoğun ilgi görüyor. Kurslarda katılımcılara deneyimli eğitmenler eşliğinde temel bilgilerin yanı sıra kemanın incelikleri aktarılarak uygulamalı eğitim veriliyor. Keman dersleri güz döneminde de devam ederken kurslara katılan gençler memnuniyetlerini dile getiriyor. 


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.