EĞİTİM 9.06.2021 17:44:54 0

Vizyonumuz Çağdaş Bireyler Yetiştirmek

Beylikdüzü İMKB Ortaokulu müdürlüğüne yeni atanan daha önce Avcılar da müdürlük yapmış 20 yıllık eğitimci Mustafa Selçuk Dandır, Beylikdüzü İMKB Ortaokulu olarak yaptıkları projeleri ve pandeminin öğrenciler üzerindeki etkisini

Vizyonumuz Çağdaş Bireyler Yetiştirmek

Vizyonumuz Çağdaş Bireyler Yetiştirmek

Beylikdüzü İMKB Ortaokulu müdürlüğüne yeni atanan daha önce Avcılar da müdürlük yapmış 20 yıllık eğitimci Mustafa Selçuk Dandır, Beylikdüzü İMKB Ortaokulu olarak yaptıkları projeleri ve pandeminin öğrenciler üzerindeki etkisini değerlendirdi.

Kalitemizi Daha Da Attıracağız

Beylikdüzü İMKB Ortaokulu müdürü M. Selçuk Dandır yaptıkları çalışmaları ve hazırlık aşamasında olan projelerini şöyle anlattı; “Okulumuz bulunduğu konum, fiziki yapısı ve kaliteli eğitim kadrosu ile Beylikdüzü’nün en iyi ve en başarılı okullarından biridir. 2007 yılından günümüze kadar okulumuzda görev yapmış tüm eğitimcilere teşekkür ederiz. Biz kalitesiyle ön planda olan okulumuzu daha da kaliteli yapmak için çalışacağız. Okulumuzun hali hazırda devam eden Avrupa Birliği, Erasmus ve TUBİTAK gibi projelerinin yanı sıra gerçekleştirmeyi düşündüğümüz, hazırlık aşamasında olan öğrencilerimizi daha da aktifleştirecek onlarca projemiz var. Eğitimciler olarak vizyonumuz sadece öğrencilere akademik başarı değil sosyal ve kültürel yönden de onları besleyerek entelektüel, ufku açık, vatanına, milletine ve ülkesine bağlı çağdaş bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamaktır. Bu amacımızı gerçekleştirmek için velilerimizle iş birliği içerisinde olmak temel ilkemizdir.”

Psikolojik Sıkıntılar Yaşandı

Pandeminin öğrenciler üzerindeki etkisini dile getiren Dandır; “Dünyayı ve ülkemizi uzun zamandır olumsuz etkileyen covid-19 salgını öğrencilerimizi de olumsuz etkiledi. Pandemi sürecinde öğrencilerimiz mental, psikolojik, sosyal ve hatta sağlık yönünde bazı sıkıntılar yaşadılar. 2021-2022 eğitim-öğretim yılında, eğitim camiası olarak çocuklarımız ve ülkemiz için güzel, sağlıklı ve mutlu bir yıl geçirmeyi diliyorum” dedi.


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.