GÜNDEM 4.09.2020 17:28:03 0

Yeni Okul, Yeni Müdür

Gürpınar Azime Yılmaz Anadolu Lisesinin yeni müdürü Ergün Kaya oldu.

Yeni Okul, Yeni Müdür

Yeni Okul Müdürü Ergün Kaya Oldu

Gürpınar Azime Yılmaz Anadolu Lisesinin yeni müdürü Ergün Kaya oldu. Uzun yıllar farklı okullarda yöneticilik yapan, Ergün Kaya’yı İktidar ve Beylikdüzü Gazeteleri olarak ziyaret ettik.

1969 yılında Tokat Reşadiye de doğan Ergün Kaya ilköğretimini Reşadiye de tamamladı. Fırat üniversitesi tarih bölümünden mezun olan Kaya, eğitim hayatına işletme bölümü tezli yüksek lisans ile devam etti. Kaya 2 çocuk babası ve başarılı bir eğitimci.

Kaya; okulumuz yeni bir okul, eksikleri çok fazla bunları tamamlamaya çalışıyoruz. iyi bir ekibimiz var. Amatör ruhla kaliteli bir hizmet vereceğiz.

2006 yılından beri farklı okullarda yöneticilik yapan Kaya, Azime Yılmaz Anadolu Lisesi Müdürlüğüne atandı.  Kaya’nın daha önce yönetici olarak görev yaptığı okullar; İstanbul Bağcılar Lisesi, Beylikdüzü 75. yıl Anadolu lisesi, Beylikdüzü Mimar Sinan Çok Programlı Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi.

İktidar ve Beylikdüzü gazeteleri olarak Gürpınar Azime Yılmaz Anadolu Lisesi müdürlüğüne atanan Ergün Kaya’ya yeni görev yerinde başarılar dileriz.


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.