GÜNDEM 11.09.2024 13:01:16 94 0

Büyükşehir’in Kadınlara Yönelik Doğa Gezilerine Yeni Başvurular Başlıyor!

Büyükşehir’in Kadınlara Yönelik Doğa Gezilerine Yeni Başvurular Başlıyor!

Büyükşehir’in Kadınlara Yönelik Doğa Gezilerine Yeni Başvurular Başlıyor!

Büyükşehir Belediyesinin “Kadınlarla Baş Başa Doğa Gezileri” için yeni başvurular alınmaya başlıyor. 10 Eylül Salı (bugün), 15.00 – 16.00 saatleri arasında Büyükşehir Belediyesi internet adresinden çevrimiçi başvuru yapılabilecek.

Başkan Fırat Görgel öncülüğünde toplumun farklı kesimlerine yönelik faaliyetlerini artırarak sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin örnek projelerinden “Kadınlarla Baş Başa Doğa Gezileri”, yeni katılımcılarıyla buluşacak. Kadınlara; Ali Kayası’ndan Yeşilgöz’e, Başkonuş Yaylası’ndan Menzelet’e şehrin doğa harikası mekânlarını görme imkânı sağlayan gezilere başvurular 10 Eylül Salı günü (bugün) 15.00 – 16.00 saatleri arasında Büyükşehir Belediyesinin internet adresinden yapılabilecek. Birbirinden güzel mekânların ziyaret edileceği gezilerde kadınlar, doğayla bütünleşirken bir yandan da moral ve motivasyonları artıracak ve sosyalleşme imkânı da bulacak.


Kahramanmaraş,Kahramanmaraş Belediyesi
belediye365.com

START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.