BELEDİYE HABERLERİ 28.08.2023 17:19:00 0

Çatalca’da Festival İçin Geri Sayım Başladı

İlçede yaz boyunca durmaksızın devam eden yaz etkinliklerinin ardından bu yıl 22’incisi organize edilecek Erguvan Festivali için artık geri sayım başladı.

Çatalca’da Festival İçin Geri Sayım Başladı

 

Çatalca’da Festival İçin Geri Sayım Başladı

 

Başkan Mesut Üner’in Çatalca ilçesine Millet Bahçesi’ni kazandırmasıyla birlikte Millet Bahçesi içinde bulunan sahneyi yaz etkinlikleriyle adeta sanat bahçesi haline getirmişti. İlçede yaz boyunca durmaksızın devam eden yaz etkinliklerinin ardından bu yıl 22’incisi organize edilecek Erguvan Festivali için artık geri sayım başladı.

 KUSURSUZ BİR ORGANİZASYON İÇİN HAZIRLIKLAR TAMAM

Aylar öncesinden büyük bir titizlikle başlayan festival hazırlıkları süreci tamamlandıktan sonra Çatalca’da festival heyecanı resmen başladı. İlçenin dört bir yanı festival bayraklarıyla donatıldı. Sonrasında ilçedeki bilbordlarda festival programı ve festivalde sahne alacak sanatçıların görselleri paylaşıldı. Festival programı ve festivalde sahne alacak sanatçılar festival heyecanını doruklara çıkardı.

 YEDİ GÜN YEDİ GECE UNUTULMAZ BİR HAFTA OLACAK

Başkan Mesut Üner’in tüm detaylarıyla bizzat takip ettiği sürecin kusursuz olması için hiçbir fedakarlıktan kaçınılmadı. Festival yedi gün yedi gece sürecek ve Çatalca halkı unutamayacağı bir hafta yaşayacak.

 ERUVAN FESTİVALİ’NİN AÇILIŞ GÜNÜ ‘’KIRAÇ’’ SAHNE ALACAK

Festival 27 Ağustos 2023 Pazar günü Çatalca Belediyesi Millet Bahçesi’nde festival açılış kokteyliyle başlayacak. Kokteyl sonrasında Çatalca Belediyesi Millet Bahçesi amfitiyatroda toplanan davetliler kortej halinde Cumhuriyet meydanına geçecek. Cumhuriyet meydanında festival ateşi yakılacak ve Erguvan Festivali resmen başlayacak. Bu programın ardından Mehmetçik Meydanı’ndaki festival alanında DJ performansı sahne alacak. Festivalde yer alan stantlar Başkan Mesut Üner tarafından ziyaret edildikten sonra, günün sanatçısı ‘’Kıraç’’ sahne alacak ve ilk gün programı tamamlanacak.

 

İKİNCİ GÜN ‘’İREM DERİCİ’’ SAHNESİ GÜNE DAMGASINI VURACAK

 Mehmetçik Meydanı’ndaki festival ikinci gün saat 16.00’da ‘’Çocuk Animasyonu’’ ve ‘’Çocuk Sahnesi’’ ile başlayacak. Aynı anda ‘’Uzay Çadırı’’ festival alanında çocuklar için hazır olacak. Saat 17.00’da ise ‘’Bebek Emekleme’’ yarışması halka neşeli anlar yaşatacak. Bu keyifli ve eğlenceli yarışmanın ardından saat 20.30’da ‘’Ceylan Konat’’ gecenin ilk konserini gerçekleştirecek. Gecenin finalinde ise ‘’İrem Derici’’ festivalin ikinci gününde geceye damgasını vuracak.

 

‘’DERYA BEDAVACI’’ SEVENLERİ ÜÇÜNCÜ GÜNDE MEYDANI DOLDURACAK

Erguvan Festivali’nin üçüncü günü Cumhuriyet Meydanı’nda başlayacak. Ahşabı sanata dönüştüren Ayhan Tokmak’ın sergisi katılımcıları adeta büyüleyecek. Eş zamanlı olarak Mehmetçik Meydanı’ndaki festival alanında saat 16.00’da ‘’Çocuk Animasyonu’’ , ‘’Çocuk Sahnesi’’ ve ‘’Uzay Çadırı’’ çocuklara keyifli anlar yaşatmaya devam edecek. Saatler 20.30’u gösterdiğinde ‘’Burak Akagün’’ konseri başlarken, saat 21.30’da ‘’Derya Bedavacı’’ sevenleriyle buluşacak. Muhteşem geçen festival günü meydanda bulunan otağ çadırında şef ‘’Cengizhan Sönmez’’ ile Türk Sanat Müziği Korosu konseriyle son bulacak.

 

DÖRDÜNCÜ GÜNDE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI İLE FESTİVAL COŞKUSU BİR ARADA YAŞANACAK

Her gün olduğu gibi ‘’Çocuk Animasyonu’’ ve ’Uzay Çadırı’’ saat 16.00’da çocuklar için hazır olacak. Aynı akşam saat 20.00’da Belediye önünde toplanan halkla ‘’Zafer Yürüyüşü’’ programı gerçekleşecek. Zafer yürüyüşü yapan halkı festival alanında ‘’Bando İstanbul’’ ekibinin sahne gösterisi karşılayacak. Zafer coşkusu dolu gün ‘’Ekin Uzunlar’’ konseriyle son bulacak.

 

UNUTULMAZ FESTİVALİN BEŞİNCİ GÜNÜ ÇOK RENKLİ GEÇECEK

‘’Çocuk Animasyonu’’ ve ’Uzay Çadırı’’ saat 16.00’da yine çocuklar için hazır olacak. Saat 17.00’da ise çocuklar için ‘’Yüz Boyama’’ etkinliği gerçekleşecek. Saat 20.30’da ise gençlerin özlediği ve beklediği o an gelecek. Başkan Mesut Üner’in döneminde üçüncüsü gerçekleşecek ‘’Colorap 3’’ festival alanını renklendirecek. Meydanda renkli anlar yaşanırken ‘’DJ Erdem Kınay’’ gençlerin coşkusunu tavan yapacak. Gençlerin coşkusu tavan yapmışken muhteşem geçen renkli gün ‘’Köfn’’ konseriyle son bulacak.

 

MERVE ÖZBEY FESTİVALİN ALTINCI GÜNÜNDE SEVENLERİYLE BULUŞACAK

Festival etkinliği heyecanı ilk gün olduğu gibi altıncı günde de durmaksızın devam edecek. Etkinlik programı otağ çadırında saat 13.00’da ‘’Tavla Turnuvası’’ ile başlayacak. ‘’Çocuk Animasyonu’’ ve ’Uzay Çadırı’’ saat 16.00’da yine çocuklar için her gün olduğu gibi devam edecek. Saat 17.00’da ‘’Yöresel Börek Yarışması’’ gerçekleşecek. Saat 18.30’da festival heyecanı Ferhatpaşa İlkokulu bahçesine ‘’Streetball’’ turnuvasıyla taşınacak. Streetball sonrası saat 20.30’da ‘’Dj Performansı’’ gençleri coşturacak. Sevilen sanatçı Merve Özbey saatler 21.30’u gösterdiğinde sevenleriyle buluşacak. Muhteşem festival günü otağ çadırında sıra gecesi organizasyonunda ‘’Mehmet Şerif Aydın’’ konseriyle son bulacak.

 

FESTİVALİN SON GÜNÜNDE FESTİVAL COŞKUSU İBRAHİM TATLISES İLE TAVAN YAPACAK

 

Festivalin son günü saat 14.00’da otağ çadırında ‘’Tavla Turnuvası’’ ile başlayacak. ’Çocuk Animasyonu’’ ve ’Uzay Çadırı’’ saat 16.00’da yine son günde de festival alanındaki yerini alacak. Saat 18.00’da ‘’En Şık Pati Yarışması’’ hayvan severlerle buluşacak. 18.30 ‘’Streetball’’ turnuvasının final maçları oynanacak. Saat 20.30’da ‘’Dj Performansı’’ sonrası saatler 21.30’u gösterdiğinde İbrahim Tatlıses sevenleriyle buluşacak.

 

BAŞKAN MESUT ÜNER; ‘’7’DEN 77’YE TÜM HALKIMIZI 7 GÜN 7 GECE SÜRECEK FESTİVALİMİZE BEKLİYORUZ.’’

Festival öncesi festival programı ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Bu yıl 22’incisini gerçekleştireceğimiz Erguvan Festivali hazırlıklarımız aylar öncesinden başladı. Halkımızın eğlencesi ve neşesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadık. Festivalimizi 7’den 77’ye tüm halkımıza hitap edecek ve 7 gün 7 gece sürecek. Bu tür organizasyonlarda şahit olduğumuz halkımızın neşesi ve eğlencesinden Çatalcamıza hizmet yolunda güç alıyoruz. Bu anlamda tüm halkımıza teşekkür ediyor ve Erguvan Festivalimize davet ediyoruz.’’ dedi.

 

 

 


START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.