GÜNDEM 19.04.2019 16:30:04 0

Gönen’den Anlamlı Ziyaret

Iğdır Milli Eğitim müdürü Hakan Gönen, Karakoyunlu Halk Eğitim merkezini ziyaret etti

Gönen’den Anlamlı Ziyaret

Iğdır İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen, Karakoyunlu İlçesinde Halk Eğitim Müdürlüğünü Ziyaret etti. Gönen, Karakoyunlu Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından açılan Yöresel Karabağ Kilim dokuma atölyesini gezdi kursiyerler tarafından dokunan halıları inceledi.    

BİLGİ ALDI

IĞDIR İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen, Karakoyunlu İlçesinde bulunan Halk Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti. Gönen, Karakoyunlu Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından açılan Yöresel Karabağ kilim dokuma atölyesini de gezdi ve kursiyerler tarafından dokunan halıları İnceledi. Gönen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cabbar Turan’dan ve Halk Eğitim Merkezi yöneticilerinden kurum hakkında bilgi aldı.

‘KURSLARA İLGİ BÜYÜK’

Gönen, kurumda düzenlenen kursları yerinde denetleyip kursiyerler ile sohbet ederek hayatın her alanında kendini yetiştirmek ve becerilerini arttırmak isteyen vatandaşlarımızın kurslara büyük ilgi göstermesi bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Bizlerde bu talebi karşılayabilmek için farklı hobi ve meslek dallarında kurslar açıp gençlerimizin istihdamında işverenlere kalifiye eleman yetiştirmekteyiz” dedi.

BAŞARILAR DİLEDİ

Hakan Gönen, atölyeleri gezerek yapılan çalışmaları inceledi. Kursiyerleri dinleyerek fikirlerini aldı. Karabağ kilimlerinin dokunmasıyla kaybolmaya yüz tutmuş kültür ve el sanatlarının yaşatılmasının güzel bir çalışma olduğunu vurguladı. Yaptıkları çalışmalarından dolayı kursiyerlere, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cabbar Turan ve Halk Eğitim Merkezi yöneticilerine teşekkür ederek başarılar diledi.

 

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.