SİYASET 2.05.2023 12:39:14 0

Aktuna’dan Akşener’e destek!

Süleyman Soylu’nun açıklamalarına Meral Akşener’in vermiş olduğu yanıt bir hayli ses getirirken, Akşener’in ‘Psikiyatrilerin bu arkadaşları muayene etmesi’ gerektiği çıkışına Siyasetçi Oğul Aktuna’dan destek geldi.

Aktuna’dan Akşener’e destek!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında yaptığı açıklamalar kısa bir süre içerisinde bir hayli ses getirmeyi başarmıştı. Soylu, yaptığı açıklamalarda ;

‘’Doğru Yol'da onunla siyaset yaptım. Biz ona hiç güvenmezdik. Doğru Yol'da Tansu Çiller'i sattı. AK Parti'nin kuruluşunda AK Parti'ye geldi, orada da Tayyip Erdoğan'ı sattı 1 günde. Sonra MHP'ye gitti Devlet Bahçeli'ye. Bir günde Milliyetçi Hareket Partisi'ni sattı. Şimdi de altılı masayı devir devir döndürüyor. Hangi gün satacağım diye bekliyor.” İfadelerini kullandı.

Soylu’nun yapmış olduğu bu açıklamaların ardından ise İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşenir’in vermiş olduğu yanıt gündeme adeta bomba gibi düşmüştü. Akşener, Soylu’ya yanıt niteliğinde yapmış olduğu açıklamada bir çağrıda bulundu;

‘’Bugün itibariyle yeni bir şey var, erkeklerle hayvanlar evleniyormuş. Ya ben bunu duymadım hiç, onca iş içinde gelinen nokta bu mu, bu nasıl duygu, psikoloji? Türkiye’deki tüm psikiyatristleri bu arkadaşları muayene etmeleri için çağırıyorum. Daha vahim bir şey var; bunlara göre biz seçimi kazanırsak darbe yapmış olacakmışız. Artık bunlar kafayı yedi. Oylarınızla şunları bir an evvel emekliye sevk edelim, sizi kurtaralım, gidiyoruz gümbürtüye.’’ İfadelerini kullanmıştı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in açıklamasının ardından Eski Sağlık ve Devlet Bakanı Yıldırım Aktuna’nın oğlu Siyasetçi Oğul Aktuna, sosyal medya hesabından yaptığı çıkışla büyük ilgi gördü.

Oğul Aktuna, Meral Akşener’in açıklamalarının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda;

‘’ Sayın Meral Akşener, Süleyman Soylu'ya atfen, "Ben Türkiye’deki tüm psikiyatristleri, bu arkadaşları muayene için çağırıyorum. " dedi. Başkanım, babam Yıldırım Aktuna yaşasaydı, çağrıya gerek kalmazdı. O, arkadaşları hem psikolojik olarak hemde siyasi olarak iyi tedavi ederdi. ‘’ ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : YerelHaberim.Net

START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.