EĞİTİM 20.08.2023 14:08:00 0

Altın Adam’dan Altın Çıkışlar!

Kayıt döneminin başladığı bu günlerde Siteler Ortaokulu üstün başarısı ile öğrencileri kendine çekmeye devam ederken, “Altın Adam” başarılı çalışmaları ve sempatik tavırları ile dikkat çekiyor.

Altın Adam’dan Altın Çıkışlar!

Altın Adam’dan Altın Çıkışlar!

Kayıt döneminin başladığı bu günlerde Siteler Ortaokulu üstün başarısı ile öğrencileri kendine çekmeye devam ederken, “Altın Adam” başarılı çalışmaları ve sempatik tavırları ile dikkat çekiyor.

Esenyurt ve çevre ilçelerden yüzlerce veli çocuğunu bu okula kayıt yaptırmak için yarışırken, Siteler Ortaokulu başarılarına başarı katarak yeni eğitim öğretim yılına hazırlanıyor.

Güler Yüzle Güne Başlayan, "Altın Adam" adıyla anılan okulun müdürü Ferdi Altın geldikten sonra okulun fiziksel yapısı düzeldi ve başarısı gözle görülür bir şekilde artti. Başarı olarak Fen lisesini kazananların sayısı 4 katına çıktı. 18 öğrenci Fen lisesini kazandi; bir öğrenci de tüm soruları doğru cevaplayip sadece bir boş bırakarak Türkiye ikincisi oldu.

 

 

“Başarının Sırrını Sorduk?”

Siteler Ortaokulu müdürü (Altın Adam) Ferdi Altın’a bu başarının sırrını sorduk. Altın; " Birinci önceliğimiz, öğrencilerimizin hepsinin özel yeteneklerini bulup keşfetmek, onlar üzerinde yoğunlaşmak ve her öğrencinin güzel taraflarını bulup ortaya çıkarmaktır. Sadece akademik olarak değil sosyal, kültürel ve spor alanlarında da başarılı olan öğrencilerimizi ödüllendirerek mutlu ediyoruz. Aynı zamanda eğitim başarısı düşük olan bazı öğrencilerimizi de motive ederek, başarılarını artırıyoruz.

 

 

“Herkes Gülüp Mutlu Olmak Zorunda”

Bizde “Gülen yüz felsefesi” var. Okula geldiğim ilk günden beri bu felsefemizi pratiğe döktük. Bu okula gelen herkes gülüp, mutlu olmak zorunda. Öğretmen, öğrenci buraya mutlu gelmek zorunda ama bizim bütün amacımız öğrencilerimiz. Biz öğrenciler için varız. Öğrencilerimiz için yaşıyoruz. Benim bütün hayatım öğrencilerim. Diğer şeyler bizim için önemli değil” dedi. "Bölgede Birinci Sıradayız. Bölgemizin en çok kazanan, en çok öğrenciyi Fen lisesine ve nitelikli okullara yerleştiren okuluyuz" diyen Altın, şöyle devam etti: "Bu ego değildir, işimizi ne kadar sevdiğimizin bir göstergesidir. "Güne Güler Yüzle Başlıyoruz, günü güler yüzle bitiriyoruz. Tek hedefimiz başarı, mazeretimiz yok" dedi.

Haber: Nezir KARAYÜN

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Haber Kaynak : YerelHaberim.Net

START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.