GÜNDEM 19.04.2024 01:54:19 0

İş İnsanı Sakin Aruk'tan Böbrek Vakfı'na Destek

.

İş İnsanı Sakin Aruk

Niğde Valisi Cahit Çelik, Türk Böbrek Vakfı Başkanı Timur Erk ve Vakfa bağışta bulunan Hayırsever Niğdeli İş İnsanı Sakin Aruk'u makamında kabul etti

 

HABER MERKEZİ

Niğtaş Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Sakin Aruk'un bağışı ile temin edilecek diyaliz makineleri, böbrek hastalarının tedavisinde kullanılacak.

Niğde Valiliği Makamında gerçekleşen toplantıda TC. Niğde Valisi Cahit Çelik, Niğtaş Yönetim Kurulu Başkanı Sakin Aruk, Türk Böbrek Vakfı Başkanı Timur Erk katıldı.

Bağışta bulunan İş İnsanı Sakin Aruk, “Niğtaş olarak, dönem dönem sağlıktan eğitime, çevreden, toplum güvenliğine kadar birçok alanda kâr amacı gütmeden faaliyet gösteren organizasyonlara destek vermekteyiz. Bir nebze olsun katkımız olsun diye Türk Böbrek Vakfı'na bağışta bulunma kararı aldık" dedi.

Türk Böbrek Vakfı Başkanı Timur Erk ise “Vakfımıza göstermiş oldukları hassasiyeti ve destekleri için İş İnsanı Sakin Aruk'a teşekkür ediyorum. Yapmış oldukları katkılar birçok hastamızın derdine derman olacak.” şeklinde konuştu.

TBV Başkanı Timur Erk; destek veren Niğtaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sakin Aruk'a Niğde Valisi Cahit Çelik ile birlikte teşekkür plaketi takdim etti. 

Vali Cahit Çelik, hayırsever Niğdeli İş İnsanı Sakin Aruk'a yaptığı bağıştan dolayı teşekkür etti.


 


Haber Kaynak : YerelHaberim.Net

START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.