EĞİTİM 30.08.2024 15:34:00 164 0

Belediyeden Gazilere Özel Kamp

Konya Büyükşehir Belediyesi, Gaziler Engelli Spor Kulübü bünyesindeki gazi Polis Özel Harekat mensupları için kamp...

Belediyeden Gazilere Özel Kamp

Belediyeden Gazilere Özel Kamp

Konya Büyükşehir Belediyesi, Gaziler Engelli Spor Kulübü bünyesindeki gazi Polis Özel Harekat mensupları için Taşkent Atabey Gençlik Kampı’nda 4 gün süren bir kamp düzenledi. Moral ve rehabilitasyon amacıyla gerçekleştirilen kamp, 3 gece 4 gün sürdü ve çeşitli etkinliklerle zenginleştirildi.

“ETKİNLİKLERLE DOLU BİR PROGRAM”

Kampa katılan gaziler, ok atma, doğa yürüyüşü, denge oyunu ve açık hava sineması gibi etkinliklerle dolu bir program geçirdi. Çeşitli şehirlerden gelen gaziler, bu etkinlikler sayesinde hem moral buldular hem de sosyalleşme fırsatı yakaladılar.

“BİZLER BU VATANI KARŞILIKSIZ SEVDİK”

Gaziler Engelli Spor Kulübü Başkanı Gazi Ömer Kula, kampın çok verimli geçtiğini belirterek, “Buradaki imkanlar, bu vatan için bedel ödeyen gaziler için mükemmel. Konya Büyükşehir Belediyesi’nin gazilerimizin sosyal hayata rehabilitasyonu amacıyla düzenlediği bu kamp çalışması bizleri çok mutlu etti. Şehit olmayı göze alamayan gazi olamaz. Bizler bu vatanı karşılıksız sevdik, bizler bu vatan için kol verdik, bacak verdik ama yıkılmadık dimdik ayaktayız” dedi.

“GAZİLER UNUTULURSA, MAZİLER DE UNUTULUR”

2016 yılında Şırnak’ta yaralanan Gazi Salim Öğüt, program sayesinde sosyalleşme imkanı bulduklarını belirterek, “Bu işte emeği olan bütün arkadaşlara, özellikle Konya Büyükşehir Belediyesi’ne çok teşekkür ederim. Burası mükemmel bir yer. Bizi buraya kim getirmişse Allah ondan binlerce kez razı olsun. Bu gibi kampların devamı gelirse bizler de yaşama biraz daha kuvvetli bağlanabiliriz diye düşünüyorum. Gaziler unutulursa, maziler de unutulur” şeklinde konuştu.

“DOĞAL VE GÜZEL BİR ORTAM”

Suriye’deki görev sırasında gözlerini kaybeden Gazi Koray Tunçel, kampın doğal ve güzel bir ortama sahip olduğunu ifade ederek, “Burada hem kamp çalışanlarına hem de Konya Büyükşehir Belediyesi’ne bu hizmetlerinden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

“KAMPIN FİZİKSEL DURUMA UYGUNLUĞU”

Gazi Necmi Ketenci, etkinliklerin her katılımcının fiziksel durumu gözetilerek hazırlandığını ve kampta zamanlarının dolu dolu geçtiğini belirterek, “Çok mutlu olduk, her şey mükemmel, tam bizim istediğimiz gibi, hiçbir eksiğimiz yok. Çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

“TEŞEKKÜR VE DESTEK”

Gazi Halil Arı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a teşekkür ederek, kamp süresince çok mutlu olduklarını ve kafa dinlediklerini söyledi. Başkan Altay, şehit ve gazilerin milletimizin gönlünde büyük bir değere sahip olduğunu vurgulayarak, “Vatan için can veren şehitleri ve kendini feda eden gazileri daima minnetle, şükranla anıyoruz” dedi. Gazilere teşekkür eden Başkan Altay, onların kamptan mutlu ayrılmasının kendilerini de mutlu ettiğini ve her zaman gazilerin, gazi ve şehit ailelerinin yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti.

 

Haber: Nezir KARAYÜN

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.