GÜNDEM 22.03.2024 16:41:28 0

Ertal; Temiz, Şeffaf ve İlkeli Belediyecilik... ( GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Ertal, Fatih İçin Biz Varız. Büyük Birlikteyiz. Bir ve Beraber şeffaf Belediyecilik ve Doğru Projeler İle Yönetemeye talibiz.

Ertal; Temiz, Şeffaf ve İlkeli Belediyecilik... ( GÖRÜNTÜLÜ HABER)

 

Ertal; Temiz, Şeffaf ve İlkeli Belediyecilik

Ertal, Fatih İçin Biz Varız. Büyük Birlikteyiz. Bir ve Beraber şeffaf Belediyecilik ve Doğru Projeler İle Yönetemeye talibiz.

Adom Ajans, Medya Grup Bünyesinde yayın hayatını sürdüren, Start TV ve Start Türk’te yayınlanan Gazeteci Nezir Karayün’ün Hazırlayıp sunduğu “HÜRBAKIŞ” programının konuğu, Büyük Birlik Partisi İstanbul-Fatih belediye başkan adayı Eyüp Ertal oldu.

"TEMİZ, ŞEFFAF, İLKELİ BELEDİYECİLİK"

Gazeteci Nezir Karayün’e projelerini anlatan, Büyük Birlik Partisi İstanbul-Fatih belediye başkan adayı Eyüp Ertal; “Yerelden Ulusala Kalkınma Hedefi ile Büyük Birlik Belediyeciliğinin Yerel Yönetim Vizyonunu belirleyen ilkeler: Şehirlerimizin ve vatandaşımızın önceliklerini gözeten, önce insan diyen, Yerel yönetimde; adil, erişilebilir, hesap verebilir, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışını benimseyen, Yenilikçi ve dinamik yapısı ile gelişim odaklı hareket eden; mazeret değil çözüm üreten, Etkin, verimli ve sürdürülebilir projelerden meslek edindirme ve istihdam hamlesine dek yerelden ulusala kalkınmayı hedefleyen, Kaynakları yerinde ve hakkaniyetle kullanan, Hesabı verilemez hiçbir adım atmayan, ölçülebilir hizmet üreten, Asgari Hane Geçim Rakamı uygulaması da dâhil olmak üzere ekonomik ve sosyal dayanışma ve adaleti belediye hizmetlerinin asli sorumluluğu olarak gören bir anlayışta olacağız.

 

 

“SOSYAL DAYANIŞMAYI GÜÇLENDİREN BELEDİYECİLİK”

Ertal; Yaş, cinsiyet, sosyal ve ekonomi statüsü gereği değişen gereksinimlerine uygun olarak; toplumun farklı kesimlerinin ihtiyaçlarına cevap veren, Engelliler, yaşlılar, evsizler gibi dezavantajlı gruplara duyarlı, sosyal dayanışmayı güçlendiren belediyecilik anlayışı ile hareket eden, Eğitim ve İstihdam, Kreş ve Yaşlı Bakım Hizmeti, Kadına Yönelik Şiddetin Azaltılması ve Kadın Sığınma Evleri, Danışma Merkezleri, Sosyal ve Kültürel Hayata Katılım gibi bütüncül uygulamalar ile Kadın Dostu Şehir anlayışını benimseyen, Eğitim Desteği, Sosyal, Sportif ve Kültürel Faaliyetler, Gençlik Atölyeleri ve Bilim Merkezi, Genç Projeler, Start Up Destekleri gibi projeler ile Gençlik Politikaları geliştirerek uygulamaya koyacağız.

“GELECEĞİN GÜVENLİ ŞEHİRLERİ İNŞA EDECEĞİZ”

Deprem başta olmak üzere şehirleri doğal afetlere karşı dirençli hale getiren, Deprem – Afet Yönetimi, Kentsel Dönüşüm konularında rasyonel hareket eden, Geleceğin güvenli şehirleri için yerleşim ve planlamada deprem, sel, su taşkınları, toprak kaymaları gibi doğa olaylarının gelecekte yaratacağı potansiyel risklerin gözetilmesinden taviz vermeyen, Trafik, Kent Mimarisi, Başıboş Saldırgan Sokak Köpekleri, Açık Alan, Güvenli İnternet Ağı, Düzensiz Göçmen ve Mülteciler konularında yapılacak düzenlemeler ile şehri güvenli hale getiren, Bütüncül yaklaşımlar ile alt yapı, mimari ve şehir estetiğinden kültürel ve sosyal dokusuna denk şehirlere; dünya standartlarında hizmet üreten, Şehirlerin doğal ve tarihi mirası ile kimliğini koruyarak geleceğin standartlarında gelişimini sağlayan, Şehir hijyenini artırarak, ortak yaşam alanlarını insanımız İçin sağlıklı hale getiren, Belediyecilik Anlayışı İle Hizmet Etmeye Söz Veriyoruz…

 

 

Eyüp Ertal Kimdir!

Ben Eyüp ERTAL İstanbul Fatih semtinde 1969 yılında doğdum ve büyüdüm Evliyim ve iki çocuk babasıyım. Ailem üç kuşak Fatih’li olmakla beraber aslen. Siirt’liyiz Fatihte okudum, burada sporculuk hayatım oldu, burada iş hayatına atıldım. Kısacası hayatımın her karesinde semtimizin içinde yaşamış bir kardeşiniz olarak bugün doğup büyüdüğüm semtime hizmet etmek için belediye başkan adaylığına mensubu olduğum Büyük Birlik Partisinden aday oldum.

Haber: Ahmet KARAYÜN


Haber Kaynak : YerelHaberim.Net

START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.