BİYOGRAFİ 1.04.2024 20:13:00 0

Hakan BAHÇETEPE Kimdir?

.

Hakan BAHÇETEPE Kimdir?

Hakan BAHÇETEPE Kimdir?

Ben Hakan BAHÇETEPE. 1988 yılında, Gaziosmanpaşa’da doğdum. Aslen Erzincanlı bir ailenin ilk çocuğu olarak dünyaya geldim. İlköğretim ve lise öğrenimimi Gaziosmanpaşa’da tamamladım. Ardından İstanbul Aydın Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Muhasebe ve Finans Yönetimi Lisans eğitimimi tamamladıktan sonra yine aynı üniversitede İşletme Yönetimi yüksek lisans eğitimime başladım.

Lise ve üniversite öğrencisiyken en büyük hobim olan futbolla iç içe bir hayat yaşadım. Bu süreçlerde okuduğum okulların futbol takımlarında yer alarak sporu hayatımın merkezinde tuttum.

Çalışma hayatıma Gaziosmanpaşa Meydanı’ndaki Emirağa Çarşısı’nda bulunan babamın esnaf dükkanında başladım. 2015 yılından bu yana ise kablo sektöründe faaliyet gösteren bir şirkette üst düzey yönetici olarak çalışmaktayım.

Evliyim ve halen Gaziosmanpaşa’da yaşıyorum.

Gençlik kollarında aktif siyasete başladığım Cumhuriyet Halk Partisi’nde 2017-2019 yılları arasında İstanbul İl Başkan Yardımcılığı, 2019-2023 yılları arasında ise Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı görevlerini yaptım.

Gaziosmanpaşa’mızı çağdaş, güvenli, temiz, nitelikli ve yaşanabilir bir ilçe haline getireceğimize inancım sonsuzdur. Bu inancımla bugün Belediye Başkan Adayı olarak sizlerle buluşmaktan mutluluk duyuyorum. Desteğiniz beni onurlandıracaktır.

Gelin birlikte başaralım.

2024 Yerel seçimlerinde Gaziosmanpaşa belediye başkanı oldu.


Haber Kaynak : YerelHaberim.Net

START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.