SİYASET 28.10.2023 20:18:37 0

İstanbul’da “Büyük Erzurum Buluşması” gerçekleşti

Davete Eski İçişleri Bakanı Selami Altınok ve siyaset ve iş dünyasından birçok tanınmış kişiler katıldı.

İstanbul’da “Büyük Erzurum Buluşması” gerçekleşti

Erzurum Dostluk Grubu’nun organize ettiği “Büyük Erzurum Buluşması” Beylikdüzü Kurucu Belediye Başkanı Vehbi Orakçı’nın ev sahipliğinde Arev Vakfı Tesislerinde gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıda Birlik ve Beraberlik mesajı çıktı.

Erzurum Toplantılarının 1993’ten beri devam ettiğini söyleyen Erzurum Dostluk Grubu Başkanı Mehmet Özden “Birlikte Rahmet, ayrılıkta gazap vardır” hadisi şerifini hatırlatarak bazen 1000 kişi bazen 200 kişi ile düzenli olarak bu toplantıları kaliteli olarak yaptıklarını söyledi.

AREV Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve Beylikdüzü Kurucu Belediye Başkanı olan Vehbi Orakçı “Davetimize iştirak eden tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun" dedi.

Beylikdüzü Kurucu Belediye Başkanı Vehbi Orakçı, “Sayın değerli Bakanım, Saygıdeğer Büyükşehir Başkanım, Saygıdeğer vekilim, vekillerim, ilçe başkanlarım, Erzurum’un gülü Mehmet ağabeyimiz, sayın müftüm, federasyon başkanlarımız, dernek başkanlarımız, Beylikdüzümüzün Değerli Basın mensupları, hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyor hayırlı akşamlar diliyorum.” diyerek birbirinden güzel dostları burada ağırlamanın  kendilerine büyük bir onur ve mutluluk verdiğini dile getirdi.

Erzurum Dostluk Grubu’nun organize ettiği  “Büyük Erzurumlular Buluşması”na Erzurum Dostluk Grubu Başkanı Mehmet Özdek, Erzurum Ak Parti İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu, İstanbul Erzurum Dernekleri Federasyon Başkanı Ahmet Yanık, Çatalca İlçe Emniyet Müdürü Ali Osman Turhan, Ak Parti İstanbul Milletvekili Şengül Karslı, Erzurum Milletvekili Selami Altınok, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Beylikdüzü Kaymakamı Dr. Mustafa Altınpınar, Erzurum Dostluk Grubu Başkanı Mehmet Özden,  Eski Dönem Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, Eski Amasya valisi Salih Işık, Erzurum Spor Kulüp Başkanı Ahmet Dal ve  birçok saygın işadamı ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: Medya90


Haber Kaynak : YerelHaberim.Net

START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.