EĞİTİM 3.08.2023 14:50:00 0

Lider Okuldan Büyük Başarı… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Beylikdüzü Vali Muammer Güler Sosyal Bilimler Lisesi Öğrencileri Üniversite Sınavında Büyük Bir Başarı Elde Etti.

Lider Okuldan Büyük Başarı… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Lider Okuldan Büyük Başarı…

 

 

Beylikdüzü Vali Muammer Güler Sosyal Bilimler Lisesi Öğrencileri Üniversite Sınavında Büyük Bir Başarı Elde Etti.

 

 

Bölgemizin lider okulu Beylikdüzü Vali Muammer Güler Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri üniversiteye giriş sınavında büyük bir başarıya imza attı. 2023-YKS’de Türkiye 43.’sü olan Ceyda Güzeltunç ve Türkiye 49.’su olan Fatma Hilal Duman elde ettikleri başarıyla hem ailelerine hem de okullarına büyük bir gurur yaşattı. Öğrencileri çeşitli hediyeler vererek tebrik eden Okul Müdürü Yunus Emre Kakı, Vali Muammer Güler Sosyal Bilimler Lisesinin kazandığı akademik ve sosyal başarılarıyla Türkiye’nin en saygın liselerinden biri olduğunu, idarecisinden öğretmenine, velisinden öğrencisine kadar bu başarıda büyük bir emek ve özveri olduğunu ifade etti. 

 

 

Alanında Uzman İdareci ve Öğretmen”

Okul Müdürü Yunus Emre Kakı yaptığı açıklamada, İngilizce hazırlık dahil beş yıllık bir eğitim verdiklerini; ERASMUS, TÜBİTAK ve SOBILMUN başta olmak üzere birçok yerli ve yabancı proje yürüttüklerini, İngilizce-Türkçe münazara ve tiyatro kulüpleri, çalıştaylar, alanlarında Türkiye’nin en önemli isimleri tarafından verilen konferanslar, semineler, görsel sanatlar ve resim atölyeleri, kapalı spor salonu ve pansiyonuyla öğrencilerini her anlamda hayata hazırlamak için çalışan alanında uzman bir idareci ve öğretmen kadrosuna sahip olduklarını belirtti.

“Desteklerini Esirgemeyenlere Teşekkür”

Türkiye 43.’sü Ceyda Güzeltunç, çok mutlu olduğunu söyleyerek bu süreçte kendisine desteğini esirgemeyen başta ailesi olmak üzere öğretmen ve idarecilerine teşekkür etti. Türkiye 49.’su olan Fatma Hilal Duman, da sınava hazırlanırken sosyal hayattan kopmamaya çalıştığını söyleyerek öğretmen ve idarecilerine bu süreçte desteklerini esirgemedikleri için teşekkür etti.

“Siyaset ve Bürokrattan Ödül”

Türkiye derecesi yapan öğrenciler Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa GÜNAYDIN ve Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes BAKIRCI tarafından da tebrik edilerek ödüllendirildi. Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes BAKIRCI da yaptığı açıklamada öğrencilerin yaptıkları derecelerle ailelerini, okullarını ve kendilerini gururlandığını ve mutlu ettiğini ifade ederek, Beylikdüzü’nün eğitimde İstanbul’un en başarılı ilçelerinden biri olduğunu ifade etti.

Haber: Nezir KARAYÜN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Haber Kaynak : YerelHaberim.Net

START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.