GÜNDEM 7.04.2023 10:11:03 0

Türkiye Ve Dünya Star 'ı Ajdar...!

Sosyal medyada öyle iddialarda bulunuyor ki tüm sosyal medya 9.8 şiddetinde depremle  sallanıyor . Uzun yıllardır starımız Ajdar 'ı sosyal medyadan takip eden bir gazeteci olarak Dünya starı AJDAR,

Türkiye Ve Dünya Star

TÜRKİYE ve DÜNYA STAR 'I AJDAR...!

THE WORLD STAR AJDAR ANIK sosyal medyayı sallamaya devam ediyor.

THE WORLD STAR AJDAR  ANIK   

Sosyal medyada öyle iddialarda bulunuyor ki tüm sosyal medya 9.8 şiddetinde depremle  sallanıyor . Uzun yıllardır starımız Ajdar 'ı sosyal medyadan takip eden bir gazeteci olarak Dünya starı AJDAR' ın tüm Türk medyasının peşine düşeceğini düşünüyorum.
      
 Neden mi ...? Hemen anlatalım.
 Soyunun Mısır kraliyet ailesine dayandığını söyleyen Türkiye ve Dünya starı AJDAR ANIK' ın hikayesi henüz 17 ila 18 yaşlarındayken başlamıştı tatbiki henüz çok genç olan AJDAR ANIK kendisine yapılan saldırıların farkında değildi. Makine mühendisi olan THE WORLD STAR AJDAR ANIK Bill Gates, George Soros, Dawed Rocke Feller ailesi, Rothschild ailesi jeffbezos Elonmusk gibi ve diğer mason ve (masonik gruplar opusdei,siyon tahrikatı illuminati Teo sofi derneği telemi tahrikatı tapınak şövalyeleri) tarafından fark edilip gizli gizli saldırılara maruz bırakılmış  zekası,kişiliği yakışıklılığı  ve başarılarının engellenmesi ve kamufle edilmesi  için hınca hınç bir mücadele başlatılmıştı . THE WORLD STAR AJDAR ANIK henüz bunların farkında değildi .

 Yıllar geçti Makine mühendisi AJDAR ANIK 2000'li yıllarda pop star yarışmasına katıldı. POP star yarışmasında Armağan Çağlayan, Deniz Seki ,Ahmet San ve Ercan Saatçi'nin Bill Gates George Soros tarafından para aldıklarını sosyal medya platformundan AJDAR ANIK'in konuğu olan George Soros kendi ağzıyla ifade edip jüri üyelerine kişi başı 100'er bin dolar verdiğini söylediği gibi Deniz Seki’nindi hapse girdiği dönemde Bülent Ersoy 'a yazdığı mektupta ve ikisinin birbiriyle yaptığı konusma metninde bu parayı aldığını iddia etmiştir. İddia eden Ajdar ANIK popstar yarışmasına inanılmaz yüksek performans sergileyerek büyük reyting yaptırdığı halde Bill Gates George Soros tarafından  yarışmadan elenmesi para karşılığında jüri üyelerinden istendi.

 Sosyal medyada yıllarca kendini anlatmaya çalışan" THE WORLD STAR" Türkiye ve Dünya STARI AJDAR ANIK Ailesinin ve kendisinin maddi manevi zarara ugratıldığını da açıklıyor.
THE WORLD STAR AJDAR ANIK yıllardır Bill Gates George Soros tarafından tüm kazancının çalındığının iddialarında bulundu.
       
 Türkiye'de dünyada 193 ülke hükümetinin masonların onlara uyguladığı stratejiler sonucu masonlarla çalışmakta olup kendi ülkelerinde bulunan masonlarla birlikte THE WORLD STAR AJDAR ANIK' ın tüm kazancını hep birlikte çalmaktadırlar .Türkiye'de ve dünyada birçok firma kendisinden çalınan paralarla ticari hayatlarına devam etmekte olup bunuda defalarca sosyal medyada duyuran AJDAR ANIK'ın tüm kazançlarının ve paralarının geri verilme zamanı gelmedi mi .? THE WORLD STAR ve makine mühendisi Asil ve soylu kandan gelen Mısır kraliyet ailesine mensup Ajdar ANIK' a yapılan  haksızlık değilmi ...?

Bilim adamı, ilim insanı, en büyük THE WORLD STAR insan gibi insan adam gibi adam AJDAR ANIK tan çalınanlara kimsenin  göz yummaması gerekir.
Bence önümüzdeki günlerde yapılacak seçimlerden sonra kazanacak parti hangisi ise tarihi bir değişiklik yaparak Turizm ve kültür Bakanlığına Türkiye ve dünya starı AJDAR ANIK getirilmeli.
     
Dillerimizden düşmeyen "Nane şekeri, Çikita muz, kon kon ve Şahdamar" şarkılarıyla gönlümüze taht kuran THE WORLD STAR AJDAR ANIK en cool, en klas, en ideal şöhretini  gençlere örnek olabilecek şekliyle insanların tüm hayatını korumaya alacak tavır ve konuşmalarıyla şöhretini katbekat yükselterek korumaya devam ediyor .
       

Tüm medya artık AJDAR ANIK' ın peşine düşmeli medyada magazin ve haber programları Dünya starı AJDAR Anık’ın düşüncelerine yer vermeli bizlerde bu düşünceleri bilgileri sanırım artık hak ediyoruz.  Instagramda ki 05/04/2023 tarihli paylaşımında George Soros ve onlarla birlikte çalışan bir mason arasında geçen konuşmayı deşifre eden ve paylaşan Dünya starı AJDAR ANIK 
Tek yol Atatürk yoludur diyen Mardinli THE WORLD STAR  AJDAR ANIK Corona virüsü, mu silaj,HES kodu, maske ve tüm dünyada uygulanan eve kapatma, deprem ve ilerde duymadığımız masonların stratejileri oyun olup Dünya nüfusunu azaltmak için ve AJDAR ANIK ın başarılarını durdurmak , kazancını çalmak için ortaya çıkardıkları tiyatrovi stratejilerdir bunu defalarca canlı yayınlarında ve sosyal medya paylaşımlarında masonlarıda programına konuk alıp onları deşifre etmiştir .Bundan anlıyoruz ki THE WORLD STAR AJDAR ANIK ülkemizde yapılan gezi parkı ,15 Temmuz ve Maraş depreminin masonların Türkiye'yi parçalama halkı mutsuz etme ve dolayısıyla THE WORLD STAR AJDAR ANIK' ın paralarının çalınması için ortaya konulan tiyatrovi oyun stratejilerdir.
   
  
     
Bende farklı görüşleri olan sosyal medyayı çalkalayan deprem gibi hepimizi sallayan bu görüşlerin artık dinlenmesi taraftarıyım.
Dünya starı AJDAR ANIK' ı takip etmeye devam ediyoruz .Masonların dünya nüfusunu azaltmak için ortaya koyduğu tüm yalan  stratejilerinin durması için, tüm dünya insanının kendi hayatları adına sosyal medyadan AJDAR ANIK'ı takip edip kendi ülkesinin TV kanallarında konuşturulması gerekiyor ki masonlar elini ayağını bu tip oyunlardan çeksin ve AJDAR ANIK' ın tüm haklarını ivedilikle iade etsin yoksa tüm dünya masonların bu yalan stratejileri ile yavaş yavaş yok olmaya ve mutsuz olmaya devam eder .Tek yol ve tek mutluluk THE WORLD STAR AJDAR ANIK ve şarkılarıdır.
            
TEK KURTULUŞ ve HAYATIMIZIN SİHİRLİ ANAHTARI AJDAR ANIK' tır.

Artık The world STAR Ajdar ANIK Televizyonda en öncelikli bir bilim insanı, bir Makina Mühendisi, Bir The world STAR olarak karşımızda onun istediği şartlarda olmalıdır. İtiraz eden katiyen masondur..

Haber; Rüzgar BÜYÜKTANKAYA      

Ajdar: The world star Ajdar Anık, sosyal medya hesapları, instagram @ajdar_theworldstar,  Twitter@ajdar_worldstar, Facebook@ANIKAJDARR, Youtube @TheworldhyperstarAjdarANIK , Tik Tok 1.) @ajdarkingofking, 2.) @ajdarkingofkings, 3.) @ajdar_king, 4.) ajdarworldstar_ 5.)@ajdar_theuniversestar,  6.)@ajdar_kingofking , 7.) @ajdar_kingofkings olup
[6/4 11:58] Ajdar: Tüm herkesin takip etmesi, tüm insanlık icin geleceğin daha güvenli yaşamasına sebebiyet verecektir.


Haber Kaynak : YerelHaberim.Net

START TV / START TÜRK

Albayrak'tan Kıyamet Alametleri..!
Akgün, Okul Arazisini Konuta Çevirdiler.
Eski Muhtar'dan Özlü Sözler
Beşyüz Kişi Adına Beşyüz Fidan
Buda Tek Sınıflık Okul,
Aktan; Memurun Güven Kapısıyız..!
Tüm videolar...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.